prijzen portretten | kinderfeestjes | fotoshoots | senioren 

prijzen portretten | kinderfeestjes | fotoshoots | senioren

Je bent een mooi portret...

...en iedereen is uniek. Voor mij is het elke keer weer een uitdaging om met de camera dat unieke vast te leggen. Het resultaat is altijd een spontaan, lief, bijzonder of verrassend portret. Wilt u ook zo'n foto van uw kind(eren), het gezin , of een ander groepsportret, voor u zelf of om cadeau te doen, dan maak ik graag een reportage. Samen kiezen we de locatie. Dat kan in de eigen omgeving, bij mij thuis of een andere geschikte plek. Uw eigen ideeën en wensen kunnen we bespreken. Vervolgens krijgt u een selectie van de foto's (verkleind) om daaruit een keuze te maken voor de nabestelling. Alle foto's kunnen in kleur, zwart/wit of sepia worden afgedrukt.

Reportage 1 persoon €95,- 
Vanaf 1 persoon prijs na overleg.

Nabestelling 
Pakket met minimaal 2 digitale bestanden in hoge resolutie, zorgvuldig nabewerkt,  voor zelf (laten) afdrukken €20,- per foto.

Ook kunt u de foto's laten afdrukken op fotopapier of canvas op verschillende formaten. Informeert u bij mij naar de mogelijkheden en prijzen.

Neemt u voor meer informatie of een afspraak gerust contact met mij op.
jeanettebolland@planet.nlKinderfeestje | fotoshoot

Bent u samen met uw kind bezig een origineel kinderfeestje te bedenken? Dan is een echte fotoshoot met hun vriendinnen of vrienden weer eens heel iets anders.
Ik kom bij u thuis, waar ik met een achtergrondset en studioflitser een fotostudio creëer. De kinderen kunnen zelf voor accessoires zorgen, zoals mooie boa's, gekke hoeden en petten, stoere brillen, net wat ze zelf leuk vinden. Ik maak van elk kind apart een aantal opnames en natuurlijk ontbreekt de groepsfoto niet.
Uiteraard kunnen we uw specifieke wensen en ideeën van te voren bespreken.

Prijs fotoshoot 1 t/m 4 kinderen € 125,- Extra kind €10,-
Inclusief 1 foto van elk kind op formaat 10x15 cm of 10x10 cm + 1 afdruk met kleine afbeeldingen van de andere foto's per kind.

Nabestelling
Per kind: pakket met 1 digitale bestand in hoge resolutie, zorgvuldig nabewerkt, voor zelf (laten)afdrukken €20,- per foto.

Ook kunt u de foto's laten afdrukken op fotopapier of canvas op verschillende formaten. Informeert u bij mij naar de mogelijkheden en prijzen.

Neemt u voor meer informatie of een afspraak gerust contact met mij op.
jeanettebolland@planet.nl
Seniorenfotografie

Heeft u de wens om eens een mooie foto van uzelf te laten maken? Dat kan bij mij, fotografe Jeanette Bolland.

U hoeft er de deur niet voor uit, want ik kom bij u thuis en maak de foto’s in uw vertrouwde omgeving.
U krijgt een selectie van de foto’s waaruit u een keuze kunt maken voor de nabestellingen.

De reportage kost € 65,- 

Nabestellen van de foto’s kan op 2 manieren:

Ik verzorg voor u de afdrukken van de foto’s:

21x30 cm (of 21x21 cm) €20,-
Andere formaten na overleg.

Of u kunt  2 digitale bestanden bestellen, in hoge resolutie, zorgvuldig nabewerkt, voor zelf (laten)afdrukken €20,- per foto.Wilt u een afspraak maken of meer informatie?
Neemt u gerust contact met mij op: telefoon 0314-364 225 of 
jeanettebolland@planet.nl
 

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee